blank
phone
 

 
 

  USB stick kopiëren bij Copymedia  

 

 

Copymedia BV, hét adres voor het kopiëren van al uw USB sticks.

Al sinds de start van ons bedrijf in 1985 houden wij ons bezig met het kopiëren van gegevensdragers. In de beginjaren waren het vooral diskettes en tapes, tegenwoordig zijn wij volledig gespecialiseerd in CD, DVD en USB. En sinds 2010 is het kopiëren van CD's, DVD's en USB sticks ondergebracht in een zelfstandige BV: Copymedia BV.


Informatie over het kopiëren van USB sticks

Het kopiëren van USB sticks wordt ook wel "USB stick laden" genoemd.
Met name voor data-distributie is de USB stick een geliefd product. Een USB stick is bijvoorbeeld een graag gezien relatiegeschenk. Maar bovenal is een USB stick flexibel inzetbaar aangezien vrijwel elke PC tegenwoordig wel een USB-poort heeft.

Copymedia houdt zich alleen bezig met het kopiëren (laden) van sticks die door u worden aangeleverd. De sticks zelf leveren we normaal gesproken niet.

De prijs voor het kopiëren van USB sticks is gestaffeld op basis van aantal sticks en volume per stick. Daar kunnen eventueel nog handling-kosten bijkomen voor het uit- en inpakken van de sticks indien ze individueel verpakt zijn en/of voor het verwerken van de sticks. Voor overzicht van de prijzen kunt u onze prijslijst raadplegen.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben over de services die wij u kunnen bieden, neemt u dan contact op. Wij staan u graag te woord.